Voedingsmiddelenindustrie

Voedingsindustrie: van het opstellen van reinigingsprogramma's tot het creëren van een prettige werkomgeving. Wanneer voldoet een bedrijf aan de richtlijnen van HACCP en wat zijn de nieuwste richtlijnen? Welke schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor het schoonmaken van de keuken? En hoe houd je machines in topconditie?

In de categorie voedingsindustrie lees je alles over het onderhoud en de schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie. Met extra aandacht rondom hygiëne en veiligheid. Erg praktisch voor bijvoorbeeld horecaondernemers of een slagerij, maar ook voor een boerenbedrijf of een zuivelfabriek. Lees snel verder!

 

 

Er zijn nog geen berichten gevonden voor deze pagina.

Op de hoogte blijven?

Vul hier je e-mail adres in en krijg onze nieuwsbrief.

Direct informatie opvragen?

Meer informatie vinden of toch liever meteen contact opnemen?

  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk