Reinigen door MIDDEL van HOGE DRUKHet reinigen door middel van hoge druk is een veelgebruikte techniek voor het reinigen van diverse materialen. Daarnaast is het ook mogelijk om materialen te snijden of op te ruwen met behulp van water onder hoge druk. Afhankelijk van de aard van de vervuiling en het materiaal, worden de temperatuur van het water, de druk (BAR) en eventuele toevoegingen bepaald. Dit maakt hogedrukreiniging van Hofkens HIG een reinigingsoplossing op maat.


Mogelijkheden hogedrukreiniging

Reinigen met behulp van hoge druk is een populaire manier van reinigen. Dit komt mede doordat de mogelijkheden van reinigen door middel van hoge druk erg uiteenlopend zijn. Een greep uit de mogelijkheden voor hogedrukreiniging: tank reiniging, (ondergrondse) leiding reiniging, putten- en rioolreiniging en het reinigen van oppervlakken, wanden en vloeren. Daarnaast is het mogelijk om middels hoge druk beton op te ruwen en te snijden.


Gevelreiniging

Reiniging onder hoge druk wordt vaak ingezet voor gevelreiniging. Vooral om graffiti te verwijderen is gevelreiniging door middel van hogedrukreiniging een zeer effectieve methode. Met behulp van specialisten en de juiste apparatuur kan Hofkens HIG u helpen bij iedere vorm van gevelreiniging. Door gebruik te maken van de juiste waterdruk en temperatuur kan de gevel grondig met zo min mogelijk aantasting gereinigd worden. Hierna zijn uw muren weer als nieuw!


Bent u benieuwd hoe Hofkens HIG hogedrukreiniging in uw situatie aanpakt? Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0162 45 94 40 of contact opnemen via onderstaand contactformulier.

BEL MIJ TERUG

Meer informatie over deze dienst of deze dienst inschakelen?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk